Осигурителен шнур - черен / MFH Int.Comp.

Цена:
13.00 лв.

Осигурителен шнур за пистолет - черен

100% полиестер

Производител: MFH Int. Comp.

Каталожен номер:
170006.00
Производител:
MFH Int.Comp.
Цвят:
Количество: - +