Универсален десен кобур за пистолет /MFH Int. Comp.

Цена:
16.00 лв.

Универсален десен кобур за пистолет - черен. 100% найлон Производител: MFH Int. Comp.

Каталожен номер:
17701200
Производител:
MFH Int.Comp.
Количество: - +