Чанта - водонепромокаема черна / MFH Int.Comp.

Цена:
21.00 лв.

Чанта водонепромокаема - малка - черна

висока 40см, диаметър - 30см

100% полиестер , подлепени шевове

Производител: MFH Int. Comp.

Каталожен номер:
SCOUT
Производител:
MFH Int.Comp.
Количество: - +