Чанта -водонепромокаема зелена RIPSTOP / MFH Int.Comp.

Цена:
23.00 лв.

Чанта водонепромокаема зелена, Rip Stop, 20л

размери: 42 х 66см

Тегло: 190г

100% полиестер, подлепени шевове

Производител: MFH Int. Comp.

Каталожен номер:
19001100
Производител:
MFH Int.Comp.
Цвят:
Количество: - +